Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/16208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hải Quý Trâm-
dc.date.accessioned2023-03-03T07:17:34Z-
dc.date.available2023-03-03T07:17:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/16208-
dc.descriptionChính văn tài liệuen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherTạp chí Y học lâm sàngen_US
dc.subjectthành phần lipiden_US
dc.titleẢnh hưởng của chế độ ăn chay trường lên thành phần lipid máu/ Nguyễn Hải Quý Trâmen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in CollectionsTạp chí Y học lâm sàng

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ảnh hưởng của chế độ ăn chay trường lên thành phần lipid máu.pdf
  Restricted Access
479.74 kBAdobe PDF Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.