Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/16445
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mai , Bá Hoàng Anh | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T06:18:19Z | - |
dc.date.available | 2023-03-09T06:18:19Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/16445 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Tạp chí y dược học | en_US |
dc.subject | hạt cơm da | en_US |
dc.subject | đốt điện | en_US |
dc.title | Đặc điểm lâm sàng và đánh giá kết quả điều trị hạt cơm da bằng phương pháp đốt điện/ Mai Bá Hoàng Anh | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | TC. Y dược học, TC. Y dược học cổ truyền Quân sự |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4.pdf Restricted Access | 4.28 MB | Adobe PDF | View Online Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.