Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/19495
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Mỹ Duyên | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T02:33:45Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T02:33:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/19495 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Tạp chí Y dược học Cần Thơ | en_US |
dc.subject | cải thiện | en_US |
dc.subject | độ hòa tan | en_US |
dc.title | Nghiên cứu cải thiện độ hòa tan của celecoxib/ Huỳnh Thị Mỹ Duyên | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | TC. Y dược học, TC. Y dược học cổ truyền Quân sự |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11-21-23_Văn bản của bài báo.pdf Restricted Access | 537.16 kB | Adobe PDF | View Online Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.