Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21755
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Bích Tuyền | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-22T06:11:11Z | - |
dc.date.available | 2023-12-22T06:11:11Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21755 | - |
dc.description | chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | TẠP CHÍ Y DƯỢC LÂM SÀNG 108 | en_US |
dc.subject | cao chuẩn hóa | en_US |
dc.subject | thân rễ Nghệ vàng | en_US |
dc.title | Xây dựng quy trình chiết cao chuẩn hóa có kiểm soát hàm lượng curcuminoid từ thân rễ Nghệ vàng/ Nguyễn Thị Bích Tuyền | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | Tạp chí Y dược học lâm sàng 108 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10.2023.84-5813-10579_Văn bản của bài báo.pdf Restricted Access | nội dung chính | 1.28 MB | Adobe PDF | View OnlineDownload Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.