Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/8856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Vân-
dc.date.accessioned2021-12-02T02:15:28Z-
dc.date.available2021-12-02T02:15:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/8856-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minhvi
dc.subjectSâm Việt Namvi
dc.subjectChiết xuấtvi
dc.titleTối ưu hoá điều kiện chiết xuất sâm Việt Nam/ Trần Thị Thu Vânvi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf
  Restricted Access
494.05 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.