Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/8856Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Trần, Thị Thu Vân | - |
| dc.date.accessioned | 2021-12-02T02:15:28Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-02T02:15:28Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/8856 | - |
| dc.description | Chính văn tài liệu | vi |
| dc.language.iso | vi | vi |
| dc.publisher | Tạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minh | vi |
| dc.subject | Sâm Việt Nam | vi |
| dc.subject | Chiết xuất | vi |
| dc.title | Tối ưu hoá điều kiện chiết xuất sâm Việt Nam/ Trần Thị Thu Vân | vi |
| dc.type | Article | vi |
| Appears in Collections | Tạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 33.pdf Restricted Access | 494.05 kB | Adobe PDF | ![]() Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
