Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/10098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Quý-
dc.date.accessioned2022-01-07T08:32:58Z-
dc.date.available2022-01-07T08:32:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/10098-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Nghiên cứu Y họcvi
dc.subjectSalmonellavi
dc.subjectthực phẩmvi
dc.titleThực trạng một số thực phẩm sống và chín nhiễm Salmonella tại cơ sở dịch vụ ăn uống ở Hà Nội/ Vũ Thị Quývi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí nghiên cứu y học năm 2021 - 2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf
  Restricted Access
270.27 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.