Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/10692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Phương Nga-
dc.date.accessioned2022-01-21T06:42:13Z-
dc.date.available2022-01-21T06:42:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/10692-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Y học Việt Namvi
dc.subjectNước bọtvi
dc.subjectpHvi
dc.titleMối tương quan giữa lưu lượng, pH và khả năng đệm của nước bọt sau khi sử dụng kẹo cao su xylitol/Trần Phương Ngavi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf
  Restricted Access
224.6 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.