Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/17531
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Đức Thiện | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-17T08:34:17Z | - |
dc.date.available | 2023-05-17T08:34:17Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/17531 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Tạp chí Y học Việt Nam | en_US |
dc.subject | glucose | en_US |
dc.subject | sucrose | en_US |
dc.title | Ảnh hưởng của pH, nhiệt độ, bước sóng ánh sang lên góc quay cực riêng của glucose và sucrose/ Nguyễn Đức Thiện | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
77.pdf Restricted Access | 507.1 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.