Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/17806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHán, An Ninh-
dc.date.accessioned2023-06-01T07:13:20Z-
dc.date.available2023-06-01T07:13:20Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/17806-
dc.descriptionChính văn tài liệuen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherTạp chí Y học Việt Namen_US
dc.subjectphẫu thuậten_US
dc.subjecttắc ruộten_US
dc.titleMô tả một số đặc điểm lâm sàng, cận lâm sàng và kết quả điều trị phẫu thuật tắc ruột do bã thức ăn ở trẻ em tại Bệnh viện Nhi Trung ương, giai đoạn 2017 - 2021/ Hán An Ninhen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81.pdf
  Restricted Access
320.12 kBAdobe PDF Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.