Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21028
Title: | Nghiên cứu in vitro và in silico sàng lọc các hợp chất của cây Chè vằng (Jasminum subtriplinerve Blume) có tác dụng ức chế enzym α-glucosidase/Lê Minh Ngọc |
Authors: | Lê, Minh Ngọc |
Keywords: | Chè vằng Jasminum subtriplinerve |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Đại học y dược Đại học quốc gia Hà Nội |
Description: | Chính văn tài liệu |
URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21028 |
Appears in Collections | Tạp chí Khoa học Y dược |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
60. Nghiên cứu in vitro và in silico sàng lọc các hợp chất của cây Chè vằng (Jasminum subtriplinerve Blume) có tác dụng ức chế enzym α-glucosidase.pdf Restricted Access | 1.04 MB | Adobe PDF | View Online Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.