Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21406
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thái Hà Văn | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-27T01:06:16Z | - |
dc.date.available | 2023-11-27T01:06:16Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21406 | - |
dc.description | chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Tạp chí Y học Việt Nam | en_US |
dc.subject | dihydromyricetin | en_US |
dc.subject | chè dây Ampelopsis | en_US |
dc.title | Nghiên cứu tối ưu hóa quy trình chiết xuất dihydromyricetin từ lá chè dây Ampelopsis cantoniensis/ Phạm Thái Hà Văn | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2023 đến nay |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
55-5780-10517_Văn bản của bài báo.pdf Restricted Access | nội dung chính | 1.1 MB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.