Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/27653
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Chinh | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-15T02:46:17Z | - |
dc.date.available | 2024-11-15T02:46:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/27653 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Tạp chí y học Việt Nam | en_US |
dc.subject | Bệnh gút | en_US |
dc.subject | Dinh dưỡng | en_US |
dc.title | Kiến thức về dinh dưỡng của người bệnh gút tại Bệnh viện Đa khoa Đức Giang, năm 2020/Nguyễn Thị Chinh | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2023 đến nay |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20-7136-12836_Văn bản của bài báo.pdf Restricted Access | 960.3 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.