Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/27785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Quốc Quan Sang-
dc.date.accessioned2024-11-19T06:41:59Z-
dc.date.available2024-11-19T06:41:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/27785-
dc.descriptionchính văn tài liệuen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherY học Việt Namen_US
dc.subjecthình tháien_US
dc.subjectxương bánh chèen_US
dc.titleKhảo sát hình thái xương bánh chè người Việt Nam/ Phạm Quốc Quan Sangen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2023 đến nay

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34-8153-14561_Văn bản của bài báo.pdf
  Restricted Access
nội dung chính955.94 kBAdobe PDF Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.