Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/29427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Thị Quỳnh Mai-
dc.date.accessioned2024-12-20T07:03:37Z-
dc.date.available2024-12-20T07:03:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/29427-
dc.descriptionchính văn tài liệuen_US
dc.language.isovien_US
dc.publisherY học Việt Namen_US
dc.subjectức chế α-glucosidaseen_US
dc.subjectcurcumin phân lậpen_US
dc.titleNghiên cứu tác dụng ức chế α-glucosidase của curcumin phân lập từ củ nghệ vàng (curcuma longa)/ Ngô Thị Quỳnh Maien_US
dc.typeArticleen_US
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2023 đến nay

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67-9152-16303_Văn bản của bài báo.pdf
  Restricted Access
nội dung chính723.9 kBAdobe PDF Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.