Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/6787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChử, Văn Mến-
dc.date.accessioned2021-02-22T00:48:03Z-
dc.date.available2021-02-22T00:48:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/6787-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Y học Việt Namvi
dc.subjectbột cao khô polyphenolvi
dc.subjectchè xanh phun sấyvi
dc.titleXác định một số chỉ tiêu của bột cao khô polyphenol chè xanh phun sấy/ Chử Văn Mếnvi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23. chu van men.pdf
  Restricted Access
1.29 MBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.