Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7057
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Lĩnh Toàn | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-22T01:42:14Z | - |
dc.date.available | 2021-03-22T01:42:14Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7057 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Tạp chí Y học Việt Nam | vi |
dc.subject | Virus viêm gan B | vi |
dc.subject | rễ nhó đông | vi |
dc.subject | thực nghiệm | vi |
dc.title | Tác dụng ức chế nhân lên của Virus viêm gan B của sản phẩm từ rễ nhó đông (Morinda Longissima) trên thực nghiệm/ Nguyễn Lĩnh Toàn | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7.pdf Restricted Access | 1.33 MB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.