Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7198
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đỗ, Mạnh Cường | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-01T07:15:48Z | - |
dc.date.available | 2021-04-01T07:15:48Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7198 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Tạp chí Y học Việt Nam | vi |
dc.subject | người chế biến thực phẩm | vi |
dc.subject | bếp ăn trường mần non | vi |
dc.title | Kiến thức của người chế biến thực phẩm tại các bếp ăn trường mần non huyện Tiên Lãng, Hải Phòng năm 2015/ Đỗ Mạnh Cường | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47.pdf Restricted Access | 887.18 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.