Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7315
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Vũ, Văn Kiên | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-22T01:11:26Z | - |
dc.date.available | 2021-04-22T01:11:26Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7315 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Tạp chí Y học Việt Nam | vi |
dc.subject | An toàn thực phẩm | vi |
dc.subject | người quản lý | vi |
dc.title | Kiến thức, thái độ về an toàn thực phẩm của người quản lý tại thành phố Điện Biên năm 2014/ Vũ Văn Kiên | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
56..pdf Restricted Access | 938.17 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.