Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/29438
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ngô, Thị Quỳnh Mai | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-20T08:12:22Z | - |
dc.date.available | 2024-12-20T08:12:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/29438 | - |
dc.description | chính văn tài liệu | en_US |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Y học Việt Nam | en_US |
dc.subject | cây rau càng cua | en_US |
dc.subject | chống oxy hóa | en_US |
dc.title | Tác dụng chống oxy hóa của cây Rau càng cua thu hái tại Hải Phòng/ Ngô Thị Quỳnh Mai | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2023 đến nay |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
78-9163-16327_Văn bản của bài báo.pdf Restricted Access | nội dung chính | 860.55 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.