Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/6362
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChử, Văn Mến-
dc.date.accessioned2020-11-16T01:14:19Z-
dc.date.available2020-11-16T01:14:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/6362-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Y học Việt Namvi
dc.subjectbột cao khô lá xoàivi
dc.subjectChất lượngvi
dc.titleNghiên cứu một số chỉ tiêu chất lượng của bọt cao khô lá xoài (Mangifera Indica)/ Chử Văn Mếnvi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2019



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.