Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tú Anh-
dc.date.accessioned2021-04-09T06:25:27Z-
dc.date.available2021-04-09T06:25:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7290-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Y học Việt Namvi
dc.subjectphương pháp sắc ký lỏngvi
dc.subjectvỏ quýtvi
dc.titleĐịnh lượng đồng thời Narirutin, Hesperidin và Neoponicirin trong vỏ quýt bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao/ Nguyễn Tú Anhvi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf
  Restricted Access
813.74 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.