Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Đình Nguyên | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T09:07:13Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T09:07:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035 | - |
dc.description | Chính văn tài liệu | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Tạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minh | vi |
dc.subject | Cao Khô sấy | vi |
dc.subject | Lá Dó bầu | vi |
dc.title | Ảnh hưởng của nhiệt độ và tá dược trên tính chất cao khô sấy phun lá dó bầu (AQUILARIA CRASSNA)/ Lê Đình Nguyên | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
83.pdf Restricted Access | 483.64 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.