Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Đình Nguyên-
dc.date.accessioned2021-12-14T09:07:13Z-
dc.date.available2021-12-14T09:07:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minhvi
dc.subjectCao Khô sấyvi
dc.subjectLá Dó bầuvi
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và tá dược trên tính chất cao khô sấy phun lá dó bầu (AQUILARIA CRASSNA)/ Lê Đình Nguyênvi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
83.pdf
  Restricted Access
483.64 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.