Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035| Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và tá dược trên tính chất cao khô sấy phun lá dó bầu (AQUILARIA CRASSNA)/ Lê Đình Nguyên |
| Authors: | Lê, Đình Nguyên |
| Keywords: | Cao Khô sấy Lá Dó bầu |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Tạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minh |
| Description: | Chính văn tài liệu |
| URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035 |
| Appears in Collections | Tạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 83.pdf Restricted Access | 483.64 kB | Adobe PDF | ![]() Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
