Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và tá dược trên tính chất cao khô sấy phun lá dó bầu (AQUILARIA CRASSNA)/ Lê Đình Nguyên |
Authors: | Lê, Đình Nguyên |
Keywords: | Cao Khô sấy Lá Dó bầu |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Tạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minh |
Description: | Chính văn tài liệu |
URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035 |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
83.pdf Restricted Access | 483.64 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.