Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê , Thị Thu Hằng-
dc.date.accessioned2022-01-05T01:10:27Z-
dc.date.available2022-01-05T01:10:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9645-
dc.descriptionChính văn tài liệuvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí y học Việt Namvi
dc.subjectNước bọtvi
dc.subjectKẹo cao suvi
dc.titleẢnh hưởng của nhai kẹo cao su xylitol đến lưu lượng và pH nước bọt/Lê Thị Thu Hằngvi
dc.typeArticlevi
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
620-Văn bản của bài báo-1018-1-10-20210731.pdf
  Restricted Access
248.72 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.