Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/19052| Title: | Đánh giá tác động chống oxy hóa và kháng viêm in vitro của cao hoa đậu biếc (clitoria ternatea l.) bằng phương pháp dpph và ức chế biến tính protein / Nguyễn Thanh Tuyền |
| Authors: | Nguyễn, Thanh Tuyền |
| Keywords: | Chống oxy hóa Kháng viêm |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Tạp chí y học Việt Nam |
| Description: | Chính văn tài liệu |
| URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/19052 |
| Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2023 đến nay |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 11-4820-8883_Văn bản của bài báo.pdf Restricted Access | 705.01 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.