Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21084| Title: | Xây dựng quy trình chế biến hà thủ ô đỏ (Fallopia multilflora Thunb.) và đề xuất tiêu chuẩn cơ sở cho sản phẩm/Bùi Thị Thương |
| Authors: | Bùi, Thị Thương |
| Keywords: | chế biến, emodin |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Đại học y dược Đại học quốc gia Hà Nội |
| Description: | Chính văn tài liệu |
| URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/21084 |
| Appears in Collections | Tạp chí Khoa học Y dược |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 107. Xây dựng quy trình chế biến hà thủ ô đỏ (Fallopia multilflora Thunb.) và đề xuất tiêu chuẩn cơ sở cho sản phẩm.pdf Restricted Access | 830.17 kB | Adobe PDF | View Online Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.