Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/6609
Title: Đánh giá kiến thức của người chế biến chính tại các cửa hàng ăn uống trên địa bàn huyện Châu Thành, tỉnh An Giang năm 2018/ Nguyễn Tuyết Xương
Authors: Nguyễn, Tuyết Xương
Keywords: An toàn thực phẩm
người chế biến
Issue Date: 2019
Publisher: Tạp chí Y học Việt Nam
Description: Chính văn tài liệu
URI: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/6609
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26. nguyen tuyet xuong 94-98.pdf
  Restricted Access
834.32 kBAdobe PDFThumbnail
 Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.