Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/8997
Title: | Xây dựng quy trình định lượng SILYBIN trong dược liệu hạt cúc gai và chế phẩm từ cúc gai (SILYBUM MARIANUM (L.) GAERTN) bằng phương pháp HPLC/Ngô Thị Thanh Diệp |
Authors: | Ngô, Thị Thanh Diệp |
Keywords: | Cúc gai Milk thistle seed |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Tạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minh |
Description: | Chính văn tài liệu |
URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/8997 |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
64.pdf Restricted Access | 358.88 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.