Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035| Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và tá dược trên tính chất cao khô sấy phun lá dó bầu (AQUILARIA CRASSNA)/ Lê Đình Nguyên | 
| Authors: | Lê, Đình Nguyên | 
| Keywords: | Cao Khô sấy Lá Dó bầu | 
| Issue Date: | 2019 | 
| Publisher: | Tạp chí Y học thành phố Hồ Chí Minh | 
| Description: | Chính văn tài liệu | 
| URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9035 | 
| Appears in Collections | Tạp chí Y học Tp. Hồ Chí Minh năm 2019 | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 83.pdf Restricted Access | 483.64 kB | Adobe PDF |  Request Item | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
