Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/14809
Title: Nghiên cứu xây dựng quy trình định lượng đồng thời Enrofloxacin và Ciprofloxacin tồn dư trong thịt gia cầm bằng phương pháp sắc ký lỏng khối phổ/Nguyễn Thị Hồng Vân
Authors: Nguyễn , Thị Hồng Vân
Keywords: Enrofloxacin
Ciprofloxacin
Issue Date: 2022
Publisher: Tạp chí Y học Việt Nam
Description: Chính văn tài liệu
URI: http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/14809
Appears in CollectionsTạp chí Y học Việt Nam năm 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2207-Văn bản của bài báo-4050-1-10-20220425.pdf
  Restricted Access
399.65 kBAdobe PDF Request Item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.