Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/14809
Title: | Nghiên cứu xây dựng quy trình định lượng đồng thời Enrofloxacin và Ciprofloxacin tồn dư trong thịt gia cầm bằng phương pháp sắc ký lỏng khối phổ/Nguyễn Thị Hồng Vân |
Authors: | Nguyễn , Thị Hồng Vân |
Keywords: | Enrofloxacin Ciprofloxacin |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Tạp chí Y học Việt Nam |
Description: | Chính văn tài liệu |
URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/14809 |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2207-Văn bản của bài báo-4050-1-10-20220425.pdf Restricted Access | 399.65 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.