Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7094
Title: | Thực trạng kiến thức về an toàn vệ sinh thực phẩm của chủ cơ sở sản xuất và người chế biến cơm cháy tại Ninh Bình năm 2015/ Hoàng Kiếm Anh |
Authors: | Hoàng, Kiếm Anh |
Keywords: | an toàn vệ sinh thực phẩm chủ cơ sở sản xuất |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Tạp chí Y học Việt Nam |
Description: | Chính văn tài liệu |
URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/7094 |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2016 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11.pdf Restricted Access | 895.65 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.