Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9645
Title: | Ảnh hưởng của nhai kẹo cao su xylitol đến lưu lượng và pH nước bọt/Lê Thị Thu Hằng |
Authors: | Lê , Thị Thu Hằng |
Keywords: | Nước bọt Kẹo cao su |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Tạp chí y học Việt Nam |
Description: | Chính văn tài liệu |
URI: | http://dspace.hmtu.edu.vn/handle/DHKTYTHD_123/9645 |
Appears in Collections | Tạp chí Y học Việt Nam năm 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
620-Văn bản của bài báo-1018-1-10-20210731.pdf Restricted Access | 248.72 kB | Adobe PDF | Request Item |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.